Da se bolest ne lijepi za vas! RADIKALNA metoda čišćenja crijeva za samo dva dana

Viktoria Semjonova stručnjak je za prirodno liječenja, sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje crijeva. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Za ovaj recept biće vam potrebni sljedeći sastojci:
pola kilograma šargarepe,
pola kilograma cvekle,
šaka suhih kajsija,
šaka groždica i
kašika meda.

Bilo bi idealno kada bi svi sastojci bili iz organskog uzgoja. Uzmite pola kilograma svježe šargarepe i isto toliko sirove cvekle.

Povrće sitno isjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća.Zatim dodajte po jednu šaku sjeckanih suhih kajsija i suhog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Odmah zatim skinite lonac sa vatre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Kad se malo ohladi, dodajte u to jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suhom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Nakon toga tečnost dobro iscjedite i procijedite. Tečnost ćete piti, a ostalo možete iskoristiti za kulinarske svrhe. Ovo je količina za otprilike 2 dana kure.

Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno prije obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta neka traje mjesec dana. Nakon toga, crijeva su preporođena.

Preostalu tečnost čuvajte u frižideru. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Pošaljite vašim prijateljima: