IMALA JE MUČNINE, STOMAK JOJ JE RASTAO, a nije bila trudna! Ljekari su joj prepisivali lijekove, ali za POGREŠNU DIJAGNOZU!

Kada je Kejti Holms počela da osjeća jutarnje mučnine i izostanak menstruacije, pomislila je da su sve to znakovi trudnoće
Na sve ove simptome koje je imala, a koji su bili karakteristični i za trudnoću, Kejt je počeo da raste i stomak.

Uprkos odlasku kod ginekologa i testova na trudnoću, sve je ukazivalo da ipak nije trudna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Ljekari su joj pripisali antibiotike za urinarnu infekciju, ali ništa joj nije pomagalo. Jedne večeri Kejtin stomak se toliko spustio da je djevojka ostala u potpunom šoku.

Tada su dokrtori konačno otkrili da Kejti zapravo ima veliku kancerogenu cistu tešku 6kg, isto koliko bi težila blizančka trudnoća.

Operacijom doktori su uklonili Kejti ovu masivnu cistu zajedno sa jednim jajnikom, što ju je ostavilo sa jednom velikom brigom – da li će u budućnosti moći da ima djecu?

Uprkos strepnjama, samo 6 mjeseci nakon Kejti je zatrudnila i na svijet donijela ćerku Avu.

  • Mjesecima nisam znala šta je sa mnom. Bilo je frustrirajuće što niko nije mogao da mi da odgovor. Imala sam bolove, nisam mogla normalno da uriniram, prestala mi je menstruacija – kaže ona.
  • Osjećala bih sitost nakon što bih pojela mali obrok, a stomak mi je rastao kao u trudnoći, a nigdje drugde na tijelu nisam dobijala na kilaži – otkriva Kjeti.
  • Kada su ljudi počeli da mi ustupaju mjesto u autobusu kao da sam trudnica i pitali me kada ću se poroditi, tada sam postala prestaršena, jer sam znala da definitivno nisam trudna – objašnjava ona.

Sve je počelo sa mučninom. Doktori su mislili da je u pitanju gastritis pa je dobila lijekove koji joj nisu pomogli. Svake nedjelje, naredna dva mjeseca, Kejti je išla u bolnicu da traži pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Mučnine su u nekom momentui prestale, ali onda je krenula glavobolja.

Njen stomak nastavljao je da raste, doktori i dalje nisu imali odgovor za njeno stanje iako je i kosa počela da joj opada.

Jedan dan primjetila je da joj je stomak doslovno pao i tada je osjetila najveće bolove u svom životu. Ubrzo je, gugljući simptome, naišla da je moguće da ima cistu na jajniku.

Tada su joj doktori sondom ustanovili da je riječ o masivnoj cisti koja je težila čak 6 kg.

  • Sestra mi je rekla da je cista bila toliko velika da je pomjerila i moje unutrašnje organe i da je sve bilo slično kao da sam bila trudna s blizancima – objašnjava ona.

Nakon operacije uklanjanja ciste doktori su ustanovili da je bilo riječi o kancerogenoj cisti koju su uspjeli da uklone, prije nego što se raširila na druge organe.

Iako joj je tokom operacije uklonjen jedan jajnik Kejt je ostala trudna samo šest mjeseci nakon.

  • Bila sam presrećna i svakoga dana zahvaljujem Bogu na svojoj djevojčici i što me moja bolest nije spriječila u želji da postanem majka – zaključila je Kejti.
Pošaljite vašim prijateljima:

Be the first to comment

Leave a Reply