KONAČNO, OTKRILI PRIRODNI LIJEK ZA SINUSNU INFEKCIJU: Napravite smjesu od ovih sastojaka iz kuhinje, DOVOLJNO JE SAMO JEDNOM

Sinusna infekcija je stanje kada dođe do oticanja ili upale tkiva obloge sinusa. Do toga dolazi kada su sinusi ispunjeni tečnošću i bakterijam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Uobičajeni simptomi upale sinusa su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

glavobolje
gubitak mirisa
kašalj ili zagušenja
umor
zadah
groznica
pun nos
bol u tom predjelu

Srećom, postoji način kako da učinkovito izliječite ovu infekciju sa priprodnim sastojcima.

Potrebni sastojci:

1/2 šolje čiste vode za piće
1/4 šolje jabukovog sirćeta
1 kašika sirovog meda
1 kašika aleve paprike
1 cijeđeni limun
Priprema:
Suvati vodu, a zatim nasuti u šolju. Dodajte jabukovo sirće i promešajte, onda neka se ohladi na sobnoj temperaturi. Nakon što se ohladi, dodajte biber i med i ponovo promiješajte. Na kraju, dodajte limunov sok i dobro izmješate. Za najbolje rezultate, popijte ovo na prazan želudac prije doručka i prije odlaska u krevet.

Pored ove domaće smjese, učinkovita je takođe i domaća rakija. Sve što je potrebno je da platnenu maramicu natopite rakijom a zatim je malo parčence gurnete u nozdrve kao što radite sa higijenskim štapićima, duboko udahnite i očistite zidove. Osjetit ćete neprijatnost jer je kao što znate rakija ljuta, ali ubrzo i olakšanje.

Nemojte pretjerivati sa ovom narodnom metodom, dovoljno je da to uradite jednom, a par sati nakon ovoga bilo bi poželjno i da se naparite sa čajem po izboru, a preporuka je bosiljak, ruzmarin ili kamilica.

Pošaljite vašim prijateljima: