MARIJA (42) JE SVAKO JUTRO PILA OVAJ NAPITAK OD 2 SASTOJKA: Evo kako izgleda njeno tijelo za mjesec dana, TRANSFORMISALA SE! (RECEPT)

Ovaj napitak će vam pomoći da brže dođete do vitke linije

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Za mršavljenje je potrebno regulisati ishranu i uvesti fizičku aktivnost, ali dobra pomoć na putu do top forme su svakako određeni napici.

Upravo za jedan takav smo pronašli recept. Marija (42) je svako jutro na prazan stomak pila ovu mješavina i za mjesec dana je primijetila značajne rezultate.

Smršala je 4 kilograma bez pretjeranog odicanja. Ukoliko i vi želite da istopite nekoliko kilograma, ovaj napitak je baš za vas.

Za pripremu će vam biti potrebno:

-Zeleni čaj

  • Kašičica kima

Skuhajte zeleni čaj i dodajte kašiku kima. Poklopite džezvu i pustite da odstoji oko 20 minuta. Nakon toga, čaj je spreman za upotrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Zašto je ovaj napitak tako djelotvoran?

Zeleni čaj je odlična dopuna dijetama, a njegovi efekti se vide u minimalnom roku. On sadrži katehine, prirodne sastojke koji utiču na sagorijevanje masnoće. Takođe, velika količina materije EGCG (epigalokatehin galat) direktno utiče na ubrzavanje metabolizma.

Kim doprinosi dobroj funkciju digestivnog trakta. Olakšava varenje, smanjuje nadutost i grčeve. Sadrži veliku količinu fitosterola koji utiču na smanjenje apetita.

Pošaljite vašim prijateljima: