STAVLJALA SAM KORU OD BANANE NA STOPALA PRIJE SPAVANJA, A ONDA SE OVO DESILO: Ujutro nisam mogla da vjerujem SVOJIM OČIMA

Odavno svi znamo zdravstvene dobrobiti banane, te kako su dvije banane dnevno prava stvar jer sadrže mnogo šećera, a ukoliko imaš dijabetes moraš biti pažljiv. One daju mnogo energije, mišići se manje grče, imat ćeš manje želučane kiseline, a banane i potiču probavu. Osim toga, konzumacija banana pomaže protiv anemije pa su izvrsne za sve koje pate od nedostatka željeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Odlazak na pedikuru može biti prilično skup, na sreću, postoji jedan praktičan trik s korom od banane, a koji može napraviti čuda za tvoja stopala. Naime, banane su sjajne za pedikuru; aminokiseline i vitamini koji se nalaze u tom voću mogu suha i ispucana stopala vrlo brzo opet učiniti glatkima i mekima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

S ovim trikom banana neće posmeđiti, ostat će svježa čak 8 dana. Kako se koristi kora od banane. Oguli bananu, pojedi je te zadrži koru. Operi te osuši svoja stopala, uzmi koru od banane te s unutrašnjom stranom natrljaj stopala. Kora sadrži tvari koje će omekšati i nahraniti tvoju kožu. Potom isperi stopala mlakom vodom ili uživaj držeći ih u lavoru s toplom vodom u kojoj si razmutila malo praška za pecivo. Nakon toga možeš iskoristiti još malo finog losiona te staviti suhe i čiste čarape.

Pošaljite vašim prijateljima: