Uklanja BUBULJICE, PEGE, revitalizuje i hidrira KOŽU! Ovo VOĆE je prava RIZNICA vitamina i minerala!

Svaki dermatolog će vam daće vam odgovarajuću terapiju za oporavak kože, ali osnovne stvari kada je u pitanju nega kože morate znati i pridržavati ih se. Zato, ukoliko danima niste imali normalan san, ne pijte vodu, ali zato pijete alkohol, pušite ili jedete slatkiše, nemojte se čuditi ukoliko se to odrazi na vašoj koži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Dakle da bi koža bila zdrava potrebno je da spavata minimu 6 do 8 sati dnevno, pijete dovoljno vode, ne soka ili kafe, već vode i da izbjegavate štetne navike kao što su cigarete, slatkiši i slično. Ukoliko uspijete ovo da ispoštujute, vidjećete promjenu u vrlo kratkom vremenskom roku. Tu takođe može da vam pomogne kozmetika i prirodni preparati koje možete i sami da pravite i praktikujete kod kuće.

Pođite od limuna koji zahvaljujući bogatstvu vitamina C i E, kao i gvožđa, kalijuma, kalcijuma i fosfora, limun je pravi mele za kožu lica. Svojim sastojcima uspješno uklanja bubuljice, čisti pore i sprječava njihovo širenje, ali i jača i učvršćuje kožu koja poslije tretmana počinje da izgleda zdravije i mlađe.

Revitalizuje kožu

Koža propada sa godinama, ali i od mnogih faktora iz okruženja kao i od loših navika kao što su nedostatak sna, pušenje i stres. Sve to može uzrokovati da koža izgubi elastičnost, vitalnost i postane – suha i bez sjaja. Limun za lice vraća svježinu koži i revitalizuje je. Vitamin C sprječava propadanje kolagenskih na koži, te na taj način usporava starenje kožei i sprječava pojavu bora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Ukoliko vam je koža na laktovima ili koljenima suha, možete je oporaviti uz pomoć limunovog soka koji ćete svake večeri pred spavanje utrljati na kritična mjesta.

Posvjetljuje lice

Vitamin C i limunska kiselina nemaju samo ulogu da zategnu kožu i vrate joj svježinu, nego su i odlični agensi za posvjetljivanje kože. Posebna prednost limuna za lice ogleda se u njegovoj sposobnosti da posvijetli ožiljke na licu i ukloni posljedice hiperpigmentacije, odnosno fleke na licu. Onako u povjerenju, možete iskoristiti ovo svojstvo da posvetlite potamnelu kožu na laktovima, koljenima ili ispod pazuha. Takođe pomaže i kod pega koje se javljaju sa godinama

Pošaljite vašim prijateljima: